Coronamaatregelen

Wat betekent corona voor het hotel en voor jou als gast?

Coronamaatregelen

Het coronavirus heeft de wereld in zijn greep. Gelukkig is Schaluinenhoeve volledig geopend, zodat je er toch even tussenuit kan. Met de nodige maatregelen uiteraard. Wat dat betekent voor het hotel en voor jou als gast, lees je hier. 

Algemeen

  • Indien je klachten ervaart, zoals koorts of verkoudheid, vragen we je vriendelijk om thuis te blijven. 
  • Houd ten minste 1,5 meter afstand van andere gasten en het personeel.
  • Was en desinfecteer je handen regelmatig. We bieden diverse mogelijkheden om dit te doen.
  • Wij wassen en desinfecteren de rest regelmatig!

Gedurende je verblijf in ons hotel, komen we zo min mogelijk in je kamer. Dit om de veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen. Wil je toch dat je kamer tussentijds wordt schoongemaakt? Of heb je nieuwe handdoeken of wat anders nodig? Geen probleem! Geef dit dan aan bij de receptie.

Ontbijten, lunchen en dineren
Je kunt in het hotel genieten van ontbijt, lunch en diner. Dat is mogelijk in de jachtzaal met inachtneming van 1,5 meter afstand, maar we kunnen het ook bij de hotelkamer bezorgen. Diner graag een dag vantevoren aangeven.

Annuleren
De steeds veranderende maatregelen kunnen ineens roet in het eten gooien en je geplande trip in de weg staan. Dat begrijpen we. Daarom hebben we een soepel annuleringsbeleid. Als je via onze eigen website boekt, kun je tot voor 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Indien je via een boekingsplatform hebt gereserveerd, gelden de daar vermelde annuleringsvoorwaarden.

Zakelijk
In de recent gerenoveerde Enclavekamer is voldoende ruimte is afstand te bewaren. Zakelijke bijeenkomsten kunnen doorgaan met inachtneming van de maatregelen.

Hoewel we helaas nog (lang) niet van deze verschrikkelijke crisis af zijn, kunnen we je gelukkig wel weer momenten van rust, ruimte en natuur bieden. Heb je nog vragen over hoe wij de gezondheid van gasten waarborgen? Schroom niet om contact op te nemen. 

Hopelijk tot snel!