Eventlocatie

Rust, ruimte en natuur. Je vindt het bij Schaluinenhoeve.

Evenementenlocatie

Bij Schaluinenhoeve kun je heerlijk slapen, luxe vergaderen en vooral genieten van de rust, ruimte en natuur. En dat op de grens van Nederland en België. Maar wist je dat Schaluinenhoeve zich ook goed leent voor diverse andere doeleinden? 

De ruime Jachtzaal en recent gerenoveerde Enclavekamer bieden talloze mogelijkheden voor verschillende events. Met of zonder overnachting. Met de gloednieuwe multifunctionele zalen, een ruim terras, een grote landschapstuin en zwemvijver, is niets te gek. Denk bijvoorbeeld aan:

– Zakelijk

Te beginnen met zakelijke bijeenkomsten zoals een vergadering of een meerdaags vergaderarrangement. Maar ook teambuildingactiviteiten of een bedrijfsfeest zijn goed mogelijk. Klik hier voor meer informatie voor zakelijke eventementen. Inpiratie nodig voor teambuildingactiviteiten? Klik dan hier.

– Trainingslocatie

Zoek je een trainingslocatie op de grens van België en Nederland? Zowel voor korte trainingen van een dagdeel, tot meerdaagse trainingen door de week of in het weekend, is Schaluinenhoeve een goede locatie. Met genoeg ruimte(s) en allerhande faciliteiten, kunnen wij jouw zorgen uit handen nemen.

– Feesten en partijen

Juist even niets zakelijks? Denk ook eens aan ons voor je familiefeest, barbeque, babyborrel, communie, 50-jarig huwelijk of zelfs bruiloft. Je kunt het gehele feest aan ons overlaten. In samenwerking met onze vaste lokale leveranciers en cateraars bieden wij een compleet verzorgde bijeenkomst met ontbijt, lunch, diner, borrel en alles daar tussenin. 

– Retraite 

Ook voor diverse retraites – denk aan yoga en mindfulnessretraites – is Schaluinenhoeve bij uitstek een perfecte locatie. Meer over Schaluinenhoeve als locaties voor Body & Mind-events vind je hier.

Enthousiast?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je meer weten? Een offerte op maat? Of wil je een kijkje komen nemen bij onze locatie? Bel ons (+31135073007), of stuur een bericht naar info@schaluinenhoeve.com