Vergaderen

Zakelijke arrangementen

Vergaderen bij Schaluinenhoeve: waar landelijk en luxe elkaar treffen.

Vergaderen, bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit in de natuur? Bij Schaluinenhoeve ben je voor zakelijke bijeenkomsten aan het juiste adres. Met drie ruime vergaderzalen, variërend van minimaal 60 m2 tot maximaal 160 m2 en een grote landschapstuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de ligging op de grens van Nederland en België, is het een praktische locatie voor vergaderen in de Benelux.

Vergaderen met overnachting
Schaluinenhoeve beschikt naast drie vergaderzalen over zestien luxe hotelkamers. Dit maakt het hotel uitermate geschikt voor meerdaagse vergaderarrangementen op locatie. Meer informatie over het viersterrenhotel vind je hier.

Sfeervolle en inspirerende ruimtes om te vergaderen

Vergaderruimtes

Schaluinenhoeve beschikt over drie vergaderzalen die van alle gemakken zijn voorzien.

Enclavekamer

160m²

Onze grootste vergaderzaal is de Enclavekamer. Een ruimte à 160 m2 waar je met een behoorlijk gezelschap terecht kan. De zaal beschikt over een 75 inch smart tv en eigen keuken. Ondanks de grootte van de zaal blijft de huiskamersfeer behouden. Wie behoefte heeft aan een moment in kleinere groepen, kan terecht in de naastgelegen breakout-room. In het gebouw bevinden zich acht hotelkamers en het is in zijn geheel af te sluiten van de overige gebouwen, wat mogelijkheden biedt voor een exclusief gezelschap.

Smokkelkamer

60m²

De Smokkelkamer is onze kleinste vergaderkamer, maar het is nog steeds een ruime zaal en van alle gemakken voorzien. De Smokkelkamer is 60m2 groot en heeft een eigen pantry en 75 inch smart tv.

Tuinkamer

110m²

Voor het allerbeste uitzicht moet je zijn in onze Tuinkamer. De zaal is in de volledige lengte gelegen aan de landschapstuin, waardoor je de gehele dag veel licht hebt en mooi uitzicht op de natuur.

Alle ruimtes beschikken over:

Arrangementen

Schaluinenhoeve biedt ook diverse arrangementen i.c.m. de vergaderruimtes. 

Standaard

Goed voorbereid vergaderen

Keuze uit diverse vergaderruimtes en opstellingen.

Het standaard arrangement is inclusief:

–   Gebruik van alle kantoorbenodigdheden
–   Spa blauw en Spa rood.
–   Diverse luxe koeken, goed gevulde fruitmand
en hartige snack.
–   Uiteraard wordt er ook gezorgd voor (biologische) koffie en thee tijdens de vergadering.

fruit

Catering

Heerlijk genieten
In samenwerking met onze vaste lokale cateraars bieden wij een compleet verzorgde bijeenkomst met ontbijt, lunch en/of diner. Een luxe meergangendiner of bourgondische barbeque behoren tot de mogelijkheden.
Meer over catering

Teambuilding

Teamwork
Ook een personeelsuitje of teambuilding kun je bij Schaluinenhoeve organiseren. Verschillende teambuilding-activiteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, competitie en plezier. De grote eigen landschapstuin biedt meer dan genoeg ruimte voor vrijwel alle ideeën. Met de komst van een barbecueplaats, twee jeu de boulesbanen en een volleybalveld in de landschapstuin, kom je écht niets meer te kort. We kunnen een dag of weekend geheel op maat en naar wens samenstellen. 
Meer over teambuilding
Prijzen
Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de wensen. Bel ons voor een offerte op maat. Wil je meer informatie of de locatie bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Reserveer nu