Arrangementen

Rust, ruimte en natuur. Je vindt het bij Schaluinenhoeve.

Arrangementen

Bij Schaluinenhoeve bieden we diverse arrangementen, zodat je een complete ervaring krijgt. Lees hieronder meer over het aanbod. In verband met de corona maatregelen is het nu ook mogelijk om maaltijden op de kamer te ontvangen en te nuttigen. Een goede reden voor ontbijt op bed, of een romantisch diner op het privéterras van de kamer.

Fietsarrangement

– Welkomstdrankje in het hotel
– 1 Dag fietshuur
– Goed gevulde picknickmand
– 2 x Luxe overnachting
– 2 x Uitgebreid ontbijtbuffet

Met het fietsarrangement kun je gaan en staan waar je wilt. Wij verzorgen de fietsen, mooie fietsroutes en een goed gevulde picknickmand, waarna jullie onbezorgd de hele dag op pad kunnen. Na iedere ontspannen overnachting in hotel Schaluinenhoeve, wacht een heerlijk ontbijtbuffet. Bekijk onze pagina fietsroutes voor Inspiratie.

Prijs: € 169,- p.p.*

Liever een elektrische fiets? Dat is mogelijk voor een meerprijs van € 12,50 per fiets.
Het is mogelijk om onafhankelijk van een arrangement een fiets te huren à € 15,- p.p.p.d. en een elektrische fiets à € 27,50 p.p.p.d.

Romantisch arrangement

– Welkomstdrankje in het hotel
– Luxe overnachting in een grote hotelkamer met ligbad
– Wellnesspakket
– Fles cava
– Aardbeien en Belgische pralines
– Rozenblaadjes
– Ontbijt op bed

Zin in een écht romantisch weekendje weg? Verras dan je partner met dit arrangement. Je verblijft in een grote hotelkamer met luxe badkamer, inclusief een wellnesspakket om een heerlijk lang bad te nemen. Bij aankomst staan de cava en chocolaatjes al op je te wachten en ’s ochtends ontvang je natuurlijk ontbijt op bed. Romantiek verzekerd!

Prijs: € 109,95 p.p.*

Overig

Bovendien zijn er nog tal van andere arrangementen en activiteiten mogelijk op aanvraag. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide solextour. Heb je wensen, suggesties of liever een mix van de bovenstaande arrangementen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

*Minimale afname is een tweepersoonskamer.