Teambuildingactiviteiten op locatie

Teambuilding

Schaluinenhoeve leent zich perfect voor diverse teambuildingactiviteiten op eigen locatie. Met drie grote multifunctionele ruimtes (tot 160 m2) en een eigen landschapstuin, kan veel op ons eigen terrein worden georganiseerd. Zo hebben we een barbecueplaats, twee jeu de boulesbanen, een volleybalveld, een zwemvijver en zeeën van ruimte. Verschillende teambuildingactiviteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, communicatie, competitie en plezier. Afhankelijk van de wensen zullen we een dag of weekend op maat samenstellen. De activiteiten zijn uiteraard ook geschikt voor familie- en vriendenuitjes!

Een greep uit de onuitputtelijke lijst van activiteiten:

schaluinenhoeve_baarle_teambuilding_koning-bal_03

Koning Bal

Koning Bal is een competitief uitje waarbij de bal centraal staat en er enorm veel gelachen gaat worden. In ruim anderhalf uur leg je negen onderdelen af. Van voetbal, tennis, hockey, golf, basketbal tot zelfs kogelstoten. Dit spel is voor jong en oud, sportief of niet-sportief en je speelt dit gewoon in jouw kleding. Ga naar de officiële website voor de diverse arrangementen. Het complete Koning Bal-parcours bevindt zich achterin onze eigen landschapstuin.

Retro Reclame

Licht, camera, actie! In teams ga je aan de slag om een retro reclame op te nemen voor jouw bedrijf. Niet alleen ben je leuk en creatief bezig, je houdt er ook nog een leuke video aan over! Deze activiteit past ook goed in een slecht weer-scenario.

Enigma Decoder

Business game op basis van escape rooms. Een spannende activiteit waarbij teamwork en leiderschap centraal staan. Dé training voor teams volgens het action learning-principe. En dat op onze eigen locatie!

Expeditie Schaluinen

Bij Expeditie Schaluinen doe je een hele reeks aan leuke kleine teambuilding-spellen. Denk aan touwtrekken, hamer golf, kluis kraken en ene blindeman run. In een race tegen de klok probeer je punten te verzamelen om de andere teams te verslaan. 

The A-team

Bij deze activiteit kruip je in de huis van de personages van The A-Team. Naast allerlei spellen in de buitenlucht, ga je samen aan de slag om uit het niets een heus wapen te fabriceren. Gebruik je creativiteit om een winnend wapen te maken!

Paarden coaching

Bij paardencoaching weerspiegelt het paard wat op onbewust niveau onze dagelijkse gang van zaken bepaalt. Je wordt in contact gebracht met het paard door een coach. Je doet gerichte oefeningen om te ervaren wat een positief effect heeft op de onderlinge samenwerking. De ervaringen kunnen direct vertaald worden naar de werkvloer en naar de relaties om je heen.
Prijzen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor een passende offerte op maat.