Teambuildingactiviteiten op locatie

Teambuilding

Schaluinenhoeve leent zich perfect voor diverse teambuildingactiviteiten op eigen locatie. Met drie grote multifunctionele ruimtes (tot 160 m2) en een eigen landschapstuin, kan veel op ons eigen terrein worden georganiseerd. Zo hebben we een barbecueplaats, twee jeu de boulesbanen, een volleybalveld, een zwemvijver en zeeën van ruimte. Verschillende teambuildingactiviteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, communicatie, competitie en plezier. Afhankelijk van de wensen zullen we een dag of weekend op maat samenstellen. De activiteiten zijn uiteraard ook geschikt voor familie- en vriendenuitjes!

Een greep uit de onuitputtelijke lijst van activiteiten:

schaluinenhoeve_baarle_teambuilding_koning-bal_03

Koning Bal

Koning Bal is een competitief uitje waarbij de bal centraal staat en er enorm veel gelachen gaat worden. In ruim anderhalf uur leg je negen onderdelen af. Van voetbal, tennis, hockey, golf, basketbal tot zelfs kogelstoten. Dit spel is voor jong en oud, sportief of niet-sportief en je speelt dit gewoon in jouw kleding. Ga naar de officiële website voor de diverse arrangementen. Het complete Koning Bal-parcours bevindt zich achter onze eigen landschapstuin.

Retro Reclame

Licht, camera, actie! In teams ga je aan de slag om een retro reclame op te nemen voor jouw bedrijf. Niet alleen ben je leuk en creatief bezig, je houdt er ook nog een leuke video aan over! Deze activiteit past ook goed in een slecht weer-scenario.

Enigma Decoder

Business game op basis van escape rooms. Een spannende activiteit waarbij teamwork en leiderschap centraal staan. Dé training voor teams volgens het action learning-principe. En dat op onze eigen locatie!

Koning Schaluinen

Bij Koning Robinson kom je in de mooie natuur voor allerlei uitdagingen te staan. Kun jij een betere katapult maken dan jouw collega’s, of een vuurtje te maken zonder lucifers? Welke groep mag zich na deze expeditie Koning Robinson noemen? 

Energie-challenge

Bouw je eigen windmolen om duurzame energie op te wekken. Welk team genereert de meeste stroom en voorziet het team van een energieboost? Deze uitdagende teambuildingactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Schapendrijven

Tijdens deze bijzondere teambuilding-activiteit komt het aan op teamwork. Krijgen jullie het voor elkaar om de schapen de juiste kant op te drijven? Dit is dé activiteit om te leren hoe je als team beter kunt samenwerken en functioneren.

Prijzen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor een passende offerte op maat.