Rust, ruimte en natuur

Body & Mind

Zoek je een mooie locatie om een retraite of iets soortgelijks te organiseren? Schaluinenhoeve is omgeven door rust, ruimte en natuur en daardoor bij uitstek een perfecte locatie voor diverse body & mind doeleinden. Exclusiviteit is voor body & mind natuurlijk extra belangrijk. Je mag daarom altijd exclusief gebruik maken van het gebouw waar je verblijft, dit wordt afgesloten van de andere gebouwen. Omdat Schaluinenhoeve ook over zestien luxe hotelkamers beschikt, is de locatie uitermate geschikt voor een meerdaags arrangement waarbij je niet op de klok hoeft te kijken. Op deze manier blijft rust, ruimte, en natuur gewaarborgd, wat er ook georganiseerd wordt. 

Schaluinenhoeve is onder andere geschikt als eventlocatie voor:


Eventlocatie voor:

–   Retraite
–   Yoga
–   Mindfulness
–   Bezinning
–   Meditatie
–   Detox
–   Reflectie
–   Intervisie
–   Zelfcompassie
–   Stilteretraite
–   En meer …

Catering

Voor de beste ervaring werken wij samen met vaste healthy cateraars. Als we zeggen healthy, bedoelen we ook écht gezond. Dat betekent alleen maar duurzame en pure ingrediënten, veel streekproducten, en geen E-nummers. Dit kunnen we realiseren voor ontbijt, maar ook voor lunch en diner zijn er talloze mogelijkheden.

Op basis van jouw wensen zorgen we voor een zorgeloze en onvergetelijke ervaring.

Enthousiast?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je meer weten? Samenwerken? Een offerte op maat? Of wil je een kijkje komen nemen bij onze locatie? Bel ons op +31135073007, of stuur een bericht naar info@schaluinenhoeve.com. Wij staan je graag te woord.