Zakelijk

Vergaderen, bedrijfsfeestje of teambuilding?

Zakelijke arrangementen

Vergaderen bij Schaluinenhoeve: waar landelijk en luxe elkaar treffen

Vergaderen, bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit in de natuur? Bij Schaluinenhoeve ben je voor zakelijke bijeenkomsten aan het juiste adres. Met twee ruime vergaderzalen van minimaal 100m2 en een grote landschapstuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de ligging op de grens van België en Nederland, is het een praktische locatie voor vergaderen in de Benelux.

Vergaderen in het coronatijdperk
De Tuinkamer is onze nieuwste en grootste vergaderruimte. In deze recent gerenoveerde zaal van circa 110m2 passen in ‘het oude normaal’ tot 80 personen. Dat betekent dat er in ‘het nieuwe normaal’ voldoende ruimte is om 1,5 meter afstand te bewaren. Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen er ongeveer 30 personen binnen zijn. Buiten mogen dat er zoveel zijn als kan, mits er 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Gelukkig is de Tuinkamer een apart gebouw en in de volledige lengte gelegen aan de landschapstuin met eigen terras, waardoor er meer dan genoeg ruimte is om met meer mensen buiten te vertoeven. Als bonus hebben jullie de gehele dag veel licht en mooi uitzicht op de natuur.

Vergaderen met overnachting
Schaluinenhoeve beschikt naast twee vergaderzalen over acht luxe hotelkamers. Dit maakt de locatie uitermate geschikt voor meerdaagse vergaderarrangementen op locatie. Meer informatie over het viersterrenhotel vind je hier.

Tuinkamer 
De nieuwste en grootste vergaderruimte is de Tuinkamer. In deze recent gerenoveerde zaal van circa 110m2 passen tot 80 personen. De zaal is in de volledige lengte gelegen aan de landschapstuin, waardoor je de gehele dag veel licht hebt en mooi uitzicht op de natuur.

Jachtzaal
De historische jachtzaal is een mooie multifunctionele ruimte van circa 100m2 uitgerust met bibliotheek en lounge. De combinatie van antieke en moderne elementen maken deze zaal een unieke vergaderlocatie. Deze jachtzaal leent zich goed voor vergaderingen en incentives tot 60 personen. De indeling kan naar wens worden aangepast.

Beide ruimtes beschikken over:

  • Mooi uitzicht op en een ruime uitgang naar de landschapstuin. Verplaatsen naar het terras is snel geregeld.
  • Eigen parkeerterrein met 28 parkeerplaatsen.
  • Alle benodigdheden, zoals een beamer, flipover en andere kantoorartikelen.
  • De indeling kan naar wens worden aangepast (zoals theater-, cabaret-, blok-, carré-, school-, en u-opstelling)

Vergaderarrangementen
Onze vergaderarrangementen bestaan ten minste uit:

  • Gebruik van alle kantoorbenodigdheden.
  • Spa blauw en Spa rood.
  • Diverse luxe koeken.
  • Goedgevulde fruitmand.
  • Hartige snack.
  • Uiteraard wordt er ook gezorgd voor (biologische) koffie en thee tijdens de vergadering.

Er zijn verschillende arrangementen op maat, waaronder een healthy arrangement waarbij de maaltijden en snacks écht gezond (bereid) zijn, zonder geraffineerde suikers en E-nummers. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Catering
In samenwerking met onze vaste lokale cateraars bieden wij een compleet verzorgde bijeenkomst met ontbijt, lunch en/of diner.

Teambuilding
Ook een personeelsuitje of teambuilding kun je bij Schaluinenhoeve organiseren. Verschillende teambuilding-activiteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, competitie en plezier. De grote eigen landschapstuin biedt meer dan genoeg ruimte voor vrijwel alle ideeën. We kunnen een dag of weekend geheel op maat en naar wens samenstellen. Meer informatie over teambuilding vind je hier.

Prijzen
Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de wensen. Bel ons voor een offerte op maat.
Wil je meer informatie of de locatie bezoeken? Neem dan contact met ons op.