Zakelijk

Vergaderen, bedrijfsfeestje of teambuilding?

Zakelijke arrangementen

Vergaderen bij Schaluinenhoeve: waar landelijk en luxe elkaar treffen

Vergaderen, bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit in de natuur? Bij Schaluinenhoeve ben je voor zakelijke bijeenkomsten aan het juiste adres. Met vier ruime vergaderzalen, variërend van minimaal 60 m2 tot maximaal 160 m2 en een grote landschapstuin zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de ligging op de grens van België en Nederland, is het een praktische locatie voor vergaderen in de Benelux.

Vergaderen met overnachting
Schaluinenhoeve beschikt naast vier vergaderzalen over 16 luxe hotelkamers. Dit maakt het hotel uitermate geschikt voor meerdaagse vergaderarrangementen op locatie. Meer informatie over het viersterrenhotel vind je hier.

Enclavekamer
Onze grootste en nieuwste vergaderzaal is de Enclavekamer. Een grote ruimte a 160 m2 waar je met een behoorlijk gezelschap terecht kan. De zaal beschikt over een 75 inch smart tv en een eigen keuken. Ondanks de grootte van de zaal blijft de huiskamersfeer behouden. Wie behoefte heeft aan een moment in kleinere groepen, kan terecht in de naastgelegen breakout-room. De Enclavekamer bevindt zich in het splinternieuwe gebouw direct naast het bestaande hotel. In het gebouw bevinden zich acht hotelkamers, en het is in zijn geheel af te sluiten van de overige gebouwen, wat mogelijkheden biedt voor een exclusief gezelschap.

Smokkelkamer
De Smokkelkamer is even jong als de Enclavekamer, en bevindt zich in het compleet nieuwe gebouw waar de verf nog maar net droog is. De Smokkelkamer is 60m2 groot en heeft een eigen pantry en 75 inch smart tv. Het is onze kleinste kamer, maar het is nog steeds van alle gemakken voorzien.

Tuinkamer
Voor het allerbeste uitzicht moet je zijn in onze Tuinkamer (voorheen de Enclavekamer). In deze recent gerenoveerde zaal van circa 110m2 passen tot 80 personen. De zaal is in de volledige lengte gelegen aan de landschapstuin, waardoor je de gehele dag veel licht hebt en mooi uitzicht op de natuur.

Jachtzaal
De historische jachtzaal is een mooie multifunctionele ruimte van circa 100m2 uitgerust met bar, bibliotheek en lounge. De combinatie van antieke en moderne elementen maken deze zaal een unieke vergaderlocatie. Deze jachtzaal leent zich goed voor vergaderingen en incentives. De indeling kan naar wens worden aangepast.

Alle ruimtes beschikken over:

 • Mooi uitzicht op en een ruime uitgang naar de landschapstuin. Verplaatsen naar het terras is snel geregeld.
 • Eigen parkeerterrein met 40 parkeerplaatsen.
 • Alle benodigdheden, zoals een beamer, flipover en andere kantoorartikelen.
 • De indeling kan naar wens worden aangepast (zoals theater-, cabaret-, blok-, carré-, school-, en u-opstelling).
 • Airconditioning (Jachtzaal uitgesloten).

Vergaderarrangementen
Het standaard vergaderarrangement bestaat uit:

 • Gebruik van alle kantoorbenodigdheden.
 • Spa blauw en Spa rood.
 • Diverse luxe koeken.
 • Goedgevulde fruitmand.
 • Hartige snack.
 • Uiteraard wordt er ook gezorgd voor (biologische) koffie en thee tijdens de vergadering.

Er zijn verschillende arrangementen op maat, waaronder een healthy arrangement waarbij de maaltijden en snacks écht gezond (bereid) zijn, zonder geraffineerde suikers en E-nummers. Daarnaast hebben we een basic arrangement. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Catering
In samenwerking met onze vaste lokale cateraars bieden wij een compleet verzorgde bijeenkomst met ontbijt, lunch en/of diner. Een luxe meergangendiner of bourgondische barbeque behoren tot de mogelijkheden.

Teambuilding
Ook een personeelsuitje of teambuilding kun je bij Schaluinenhoeve organiseren. Verschillende teambuilding-activiteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, competitie en plezier. De grote eigen landschapstuin biedt meer dan genoeg ruimte voor vrijwel alle ideeën. Met de komst van een barbecueplaats en twee jeu de boulesbanen in de landschapstuin, kom je écht niets meer te kort. We kunnen een dag of weekend geheel op maat en naar wens samenstellen. Meer informatie over teambuilding vind je hier.

Prijzen
Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de wensen.  Bel ons voor een offerte op maat.
Wil je meer informatie of de locatie bezoeken? Neem dan contact met ons op.