Zakelijk

Vergaderen, bedrijfsfeestje of teambuildingactiviteit.

Zakelijke arrangementen

Vergaderen, bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit? Bij Schaluinenhoeve ben je ook voor zakelijke doeleinden aan het juiste adres.

Schaluinenhoeve is een geschikte locatie voor diverse zakelijke bijeenkomsten. Naast luxe hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien, biedt Schaluinenhoeve een historische jachtzaal. De jachtzaal is een mooie multifunctionele ruimte van circa 100m2 uitgerust met bibliotheek en lounge. Deze jachtzaal leent zich goed voor vergaderingen en incentives tot 60 personen. Er is geen vaste opstelling. De indeling kan naar wens aangepast worden.Een beamer, flipover en andere kantoorartikelen zijn aanwezig. Wij zorgen uiteraard voor koffie en thee tijdens de vergadering.

Ook een personeelsuitje of teambuilding kun je bij Schaluinenhoeve organiseren. Verschillende teambuilding-activiteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, competitie en plezier. Met grote eigen landschapstuin kunnen we een dag of weekend naar wens samenstellen. 

In samenwerking met onze vaste cateraar Bij Wijze van Spijzen bieden wij een compleet verzorgde bijeenkomst. Er zijn diverse arrangementen mogelijk op maat, te boeken vanaf 8 personen. Wil je meer informatie of de locatie bezoeken? Neem dan contact met ons op.