Teambuilding

Teambuildingactiviteiten op locatie

Teambuilding

Schaluinenhoeve leent zich perfect voor diverse teambuildingactiviteiten. Met twee grote multifunctionele ruimtes (100 tot 110 m2) en een eigen landschapstuin, kan veel op ons eigen terrein worden georganiseerd. Verschillende teambuildingactiviteiten zijn mogelijk, altijd met de focus op samenwerken, communicatie, competitie en plezier. Afhankelijk van de wensen zullen we een dag of weekend op maat samenstellen. De activiteiten zijn uiteraard ook geschikt voor familie- en vriendenuitjes!

Een greep uit de onuitputtelijke lijst van activiteiten:

Expeditie Robinson
Wie kent het niet? Survival in teamverband. Welk team is het sterkst, slimst en meest behendig? Hilarische en spannende spellen vormen een nuttige teambuildingactiviteit.

Bamboe bouwen
In een kort tijdsbestek bouw je samen met collega’s een indrukwekkend bouwwerk van bamboe, mits je goed samenwerkt. Je kunt ook kiezen voor een competitievorm, waarbij je strijdt om de hoogste toren.

Enigma decoder
Business game op basis van escape rooms. Een spannende activiteit waarbij teamwork en leiderschap centraal staan. Dé training voor teams volgens het action learning-principe. En dat op onze eigen locatie!

Schapendrijven
Een unieke ervaring waarbij je écht moet samenwerken om het gezamenlijke doel te bereiken. Een verrassend en doeltreffend concept. Weer eens wat anders.

City Game: Catch the smuggler
Een spannend achtervolgingsspel in het centrum van Baarle, ofwel: ‘Smokkelgat’. Na een uitgebreide uitleg begin je aan de jacht op de smokkelaar. Vang hem voordat hij de grens bereikt en ontsnapt!

Solextour
Een mooie Solextourtocht langs de bossen van de grensstreek tussen Nederland en België. Een leuke activiteit voor jong en oud.

Paardencoaching
Bij paardencoaching weerspiegelt het paard wat op onbewust niveau onze dagelijkse gang van zaken bepaalt. Je wordt in contact gebracht met het paard door een coach. Je doet gerichte oefeningen om te ervaren wat een positief effect heeft op de onderlinge samenwerking. De ervaringen kunnen direct vertaald worden naar de werkvloer en naar de relaties om je heen.

Staat jullie ideale activiteit er niet tussen? Wat denk je dan van blind boogschieten, een workshop schermen, of samen een katapult bouwen? Wij denken graag met je mee.

Prijzen zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor een passende offerte op maat.