Rustiek hotel in Noord-Brabant

rust, ruimte en natuur

Rustiek 4-sterrenhotel Schaluinenhoeve

Schaluinenhoeve is een rustiek en kleinschalig 4-sterrenhotel gelegen in een bosrijke omgeving net buiten het centrum van Baarle-Nassau en -Hertog (Noord-Brabant). Het hotel beschikt over 8 ruime hotelkamers, waarbij je niets te kort komt.

Het ontbijt wordt verzorgd in de prachtige authentieke jachtzaal met uitzicht op de landschapstuin. Het ontbijtbuffet bevat onder andere streekproducten van ondernemers uit Baarle-Nassau, -Hertog en omstreken. Denk hierbij aan honing, jam, diverse kazen en natuurlijk Belgische koffiekoeken. Wij brengen de beste producten uit de omgeving naar jou.

Tevens kun je gebruik maken van de lounge en bibliotheek. Bijvoorbeeld als je rustig wilt werken met een kop koffie, of als je je even wilt terugtrekken bij de houtkachel om te ontspannen. Daarnaast kun je gebruik maken van de bar, waar diverse lokale bieren en wijnen geschonken worden. België staat bekend om de vele biertjes en brouwerijen, waarvan wij er diverse koud hebben staan om te proeven.

Inchecken kan vanaf 15.30 uur en uitchecken tot 11.00 uur. In overleg zijn andere tijden mogelijk. Indien nodig kan er een kinderbedje op de kamer geplaatst worden. Heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op.