+31135073007

Schaluinenhoeve gaat uitbreiden

Verdubbelde capaciteit
Vergaderen Baarle
3 sep

De uitbreiding is klaar!

We hadden het al kort aangekondigd: Schaluinenhoeve wordt fors uitgebreid! Naast het bestaande hotelgebouw, en de jachtzaal, is er gewerkt aan een compleet nieuw gebouw om nog meer mensen blij te kunnen maken met rust, ruimte en natuur. Na maanden bouwen, schilderen, sjouwen, kruien en bouwen, is het gloednieuwe gebouw af! Hiermee realiseren we een verdubbeling van de hotelcapaciteit (8 naar 16 kamers) en beschikken we nu over twee grote familiekamers. Ook zijn er maar liefst twee nieuwe vergaderzalen (nu totaal vier), dus legio mogelijkheden voor zakelijke doeleinden.

De uitbreiding op een rij: 

  • Totaal nieuw gebouw, in de bekende huiselijke sfeer
  • Twee vergaderzalen (160 m2 met keuken en 60 m2 met pantry)
  • Alle benodigdheden voor zakelijke bijeenkomsten (beamer, flipover, etc.)
  • Een ruime breakout room om vergaderingen op te delen
  • 8 hotelkamers, waarvan 2 familiekamers (totaal nu 16 kamers)
  • Alles in huiselijke en landelijke sfeer
  • Volledig af te scheiden van de rest van het hotel
  • Pal naast de landschapstuin
  • Voldoende parkeergelegenheid

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, kijk je op onze zakelijke pagina, of onze pagina met diverse teambuildingactiviteitenDit alles ook met inachtneming van de eventueel geldende coronamaatregelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van feesten op onze locatie? Klik dan hier.

Nieuw: Enclavekamer

Onze grootste en nieuwste vergaderzaal is de Enclavekamer. Een grote ruimte a 160 m2 met eigen keuken waar je met een behoorlijk gezelschap terecht kan. Ondanks de grootte van de zaal blijft de huiskamersfeer behouden. Wie behoefte heeft aan een moment in kleinere groepen, kan terecht in de naastgelegen breakout-room. De Enclavekamer bevindt zich in het splinternieuwe gebouw direct naast het bestaande hotel. In het gebouw bevinden zich nog acht hotelkamers en het is in zijn geheel af te sluiten van de overige gebouwen, wat mogelijkheden biedt voor een exclusief gezelschap.

Nieuw: Smokkelkamer

De Smokkelkamer is even jong als de Enclavekamer, en bevindt zich in het compleet nieuwe gebouw waar de verf nog maar net droog is. De Smokkelkamer is 60m2 groot en heeft een eigen pantry. Van alles voorzien dus.